Titel van de stap

Ruimtelijke ordening, milieu, huisvesting en vreemdelingendossiers uitsluitend op afspraak

Verbouwen? Voorontwerp van je bouwproject bespreken? Procedure voor woonkwaliteit opstarten? Conformiteitsattest aanvragen? Vragen over woonpremies? Vanaf 1 juni 2016 werken wij voor alle dienstverlening rond ruimtelijke ordening, milieu en huisvesting uitsluitend op afspraak.

U komt zich als niet-Belg in Edegem vestigen? U heeft een arbeidskaart nodig? U komt voor de aanvraag, verlenging of aflevering van een verblijfsvergunning? U wenst informatie over het verkrijgen van de Belgische nationaliteit? Vanaf 12 juni 2017 werken wij ook voor alle dienstverlening rond vreemdelingendossiers op afspraak.

Zo kan de dossierbeheerder je (bouw)dossier vooraf inkijken en voorbereiden. De experten reserveren voor jou een tijdsblok in hun agenda zodat ze voldoende tijd hebben om je vraag te bespreken. Raadpleeg hier het schema met hun standaardbeschikbaarheden.

Voor alle andere dienstverlening aan de loketten kan je niet op afspraak terecht. Onze collega’s helpen je graag verder tijdens de openingsuren.

Afspraakgegevens

Kies uw activiteit(en) waarvoor u een afspraak wilt maken. 
Wat heeft u nodig?

Kies een locatie waar u de afspraak wilt laten plaatsvinden. Kies vervolgens een geschikte datum en tijd.Geen tijden beschikbaar
Te bereiken op telefoonnummer:
 


Vul uw contactgegevens in a.u.b. (Velden met * zijn verplicht)

*  
*  
*
 
*
 
Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het registreren van uw afspraak. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt.
 
 
 
Javascript staat uitgeschakeld. Dit dient ingeschakeld te zijn om van internetafspraken gebruik te kunnen maken.